', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
New in: Wooden wedges

I Operaen

For to uger siden var jeg med til KU’s årsfest i Operaen. Det var min første gang i Operaen hvor vi så Madame Butterfly. Jeg havde glæder mig utrolig meget til denne aften, da jeg skulle til et arrangement for KU’s ledelse og fordi jeg skulle se Opera huset indvendigt.
Arrengementet startede på Studenterhuset hvor de studerende der skulle deltage, fik en en introduktion til Madame Butterfly, så vi havde en fair chance for at følge med. Derefter tog vi sammen ud til Opera Huset, hvor der var velkomst drinks.
Operaen var utrolig smuk, men må da indrømme at jeg på et tidspunkt var ved at falde i søvn. Jeg er åbent for at prøve noget lignende en anden gang og jeg skal endda til Julekoncert i en kirke imorgen, så jeg fortsætter med at være kulturel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Wooden wedges