', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Julefristelser

Overvejelser under aftensmaden

Jeg har lige spist super fantastisk pasta ret med laks, spinat og store mængder hvidløg. Det smagte fantastisk og under maden har tænkt lidt på bloggen og dens fremtid.

Jeg startede i sin tid bloggen fordi jeg gerne ville fortælle om mine rejser på daværende tispunkt. Efter nogle måneder brændte min computer sammen, så hele pointen med at blogge fra mine rejser blev desværre ikke til så  meget. Da jeg så efter mange måneder er begyndt at bloggge lidt igen, er jeg desværre ikke helt tilfreds med indholdet. Jeg går utrolig meget op i mad og mode, så der vil være noget til den siden. Men, jeg savner utrolig meget at rejse. Ja, det er hele 4 måneder siden jeg sidst var afsted.-Og det er meget for mig.
Så min plan det næste stykke tid er at fortælle om de rejser jeg aldrig nåede at skrive om, da min computer ikke ville samarbejde. Du kan se hvilke rejser det drejer sig om her.

1

  • Ser meget lækkert ud og der er nu ikke noget bedre end laks & spinat sammen :)www.itsmypassions.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefristelser