', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Når jeg tænker tilbage...

WHSS

I morgen drager jeg mod Tjekkiet, nærmere betegnet Prag. Jeg skal til World Healthcare Student’s Symposium (WHSS), og jeg har glædet mig lige siden jeg hørte om det i Thailand. Det er en konference for farmaceut, medicin, tandlæge og sygeplejerske studerende. Der vil være fokus på vores fremtidige karriere indenfor sundhedsvæsenet og hvordan vi kan blive bedre til at samarbejde. Der vil også være masser af hygge og fest, hvor de traditionelle arrangementer går igen, som f.eks. international night. -og igår gjorde jeg klar til international night, ved at lave bolche shots og marcipan konfekt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg tænker tilbage...