', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
GA I

International Night

Så kom den endelig og sikke en aften, hvad skal jeg dog sige, det blev vildere end jeg havde regnet med. Vi blev kørt ud i en bus til det sted vi skulle være, allerede der var stemningen høj, og ligeså snart vi trådte indenfor begyndte folk at stille deres boder op. Vi havde ikke fået mad længe, og middagen var desværre forsinket, så folk gik ret hurtigt igang med at smage på de medbragte ting, som ofte er noget alkohol og snack fra de forskellige lande, selvom vi blev bedt om at vente. Maden kom langt om længe, og der var festen godt igang. Der blev danset EPSA’s fællesdans og folk blev en anelse for fulde.

Det jeg især godt kan lide ved international night er den fællesskabsfølelse man får når man danser sammen til hinandens musik, og den åbenhed og nysgerrighedder der er overfor de andres kulturer.

Idag har det tilgengæld været en hård dag. Har siddet til GA indtil nu, og der har været nogle gode diskussioner omkring EPSA’s vedtægter og præsentationer af de kommende events det næste år. Vi skulle egentlig have været til skattejagt, for at se byen senere, men pga. regnen er det aflyst, meget ærgeligt. Men, derimod vil jeg bruge tiden på at sove lidt (det fik jeg ikke gjort i nat), så jeg er klar til “Sexual Fantasy Party” i aften. Jeg har lånt et Robin kostume til i aften, så krydser fingre for at jeg finder min Batman!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GA I