', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Sexual Fantasy Party

Galla Night

Jeg må lige starte med at sige WAUW!! -det har de farmaceut studerende fra Birmingham gjort godt. Vi blev hentet i busser ved hotellet, der kørte os til Villa Park Stadium, hvor arrengemantet blev holdt. Dernæst blev vi budt velkommen med champagne i en sky lounge, med udsigt over plænen, hvor det hele skulle foregå. Der var lækker tre retters menu, derefter var der taler, lotteri, præmie uddeling og dans. Det var en fantastisk aften, hvor standarden var meget høj.

Her er vi så, den danske delegation. Vi var desværre kun tre, og jeg håber på at vi bliver en større delegation til EPSA Annual Congress i Tyrkiet eller IPSF World Congress i Egypten, da det kunne være så fedt at sprede den gode energi fra Farma, og fortælle andre lande om vores system, da det er meget anderledes, og jeg tror andre ville kunne lære meget af os.

På billedet (øverst i venstre hjørne) kan man se delegationen fra Slovenien, det kan vi godt gøre bedre 🙂

Idag er kongressen så slut, en lidt underlig følelse efter sådan en intens uge. Tilgengæld har jeg shoppet amok  hele dagen, og valgt at slappe af hele aftenen på hotelværelset. I morgen aften tager jeg hjem til København, og glæder mig meget til at ligge i min seng igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sexual Fantasy Party