', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
International Night

Sexual Fantasy Party

Igår endte med at blive super sjov, selvom jeg ikke var på toppen under GA. Det var super ærgeligt med aflysningen af skattejagten, og i stedet for at tage tilbage til hotellet og sove, gik jeg lidt rundt i byen for at finde nogle gode butikker, så jeg kan gå shop amok i morgen.
Vi fik super lækker mad på en kinesisk buffet, en hel anden standard end de typiske i Danmark. Efterfølgende vendte vi tilbage til hotellet for at dresse up, og der var lejet et diskotek hvor festen foregik. Jeg synes at folk havde været rigtig gode til at finde udklædning, og mange af de forskellige delegationer var klædt ud i samme tema. Jeg fandt Batman og dansede rundt hele natten.

Kongressens sidste GA er lige afsluttet og nu skal der gøres klar til gala middag som er den store afslutningsfest, hvor temaet er maskebal. Idag har jeg også deltaget i to workshops omkring fremtidens farmaceuter og antibiotika kampagner. Det var meget godt at prøve noget andet end GA. Derudover har jeg lært lidt mere om Voyage initiativet, og vil nok kalde det for en slags “couch surfing” for farmaceut studerende, jeg synes det lyder rigtig interessant og vil meget gerne være med til at arrangere det i Danmark.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

International Night