', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
External and EU workshop

Voyage launch party

I går aftes var vi til Voyage launch party. Voyage initiativet er en måde at rejse rundt i Europa på, både som turist og samtidig få noget faglig viden ved f.eks. besøg af apotek, som EPSA hjælper med at få kontakt til. Vi fik uddelt en masse balloner, med helium i – så jeg kunne selvfølgelig ikke dy mig for at lave sjove stemmer, og så var der opsat et stort kort, hvor man kunne mærke det land man ønskede at besøge.
Lige nu sidder jeg til ugens første general forsamling, og vi har lige hørt et præsentation om et nyt samarbejde med et market reseach  firma der hedder Listening Pharma. De tilbyder praktik på de sidste år af ens studie hvis man er medlem af EPSA. Det lyder super spændende, og er helt klart noget jeg vil overveje om nogle år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

External and EU workshop