', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
IPSF verdens kongres i Thailand

EPSA Autumn Assembly

Så er turen gået til Birmingham, og efter en lille forsinkelse kom jeg til ”opening ceremony” midt i talerne. Efterfølgende var der lækre fingremadder og fest! Jeg kom hurtigt i snak med folk og mødte en skøn pige, som jeg kender fra kongressen i Thailand. Vi dansede rundt og drak masser af Stella Atrois, som jeg foretrækker her i England. Læg lige mærke til at dj’en var en drag.

Da jeg ankom til hotellet fik jeg en sjov velkomst taske. Den indeholder lidt snack, en t-shirt, kondomer, glidecreme, og det bedste af alt, terninger – hvor der på den ene står noget man skal gøre, og på den anden hvor man skal gøre det! De skal helt klart bruges en dag jeg skal sætte gang i festen. Det skal så lige nævnes at kongressens tema er ”Sexual Health” og vi normalt ikke får sådan nogle ting der lægger op til skank, men at vi nu engang er i England!

Idag har jeg siddet til forelæsninger omkring sexual health, og efter skal jeg til et par work shops, som jeg vil fortælle om senere. I aften står den på voyage fest som er et nyt initiativ EPSA har startet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IPSF verdens kongres i Thailand