', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
PLACEBO

Frokost tid

Det er ingen hemmelighed at jeg er utrolig glad for madlavning. For mit vedkommende kan det meget nemt komme op på 3 hjemmelavede måktider om dagen. Min passion for madlavning er vokset inden for de seneste par år hvor jeg har haft et utrolig lækkert stort køkken (det har jeg desværre ikke længere), hvor jeg har kunne eksperimentere i tide og utide og invitere venner over til middag.

Lige nu sidder jeg igang med min frokost, det er en tapas tallerken med lidt blandet salat, grønt, chorizo og tun. Dette laver jeg rigtig ofte da det er dejlig nemt og hurtigt.

Senere idag får jeg en sød veninde på besøg, i denne anledning står menuen på kylling og spinat lasagne, som er en af de mange favoritter. Jeg glæder mig utrolig meget til at se hende, da det er lang tid siden og det er første gang jeg har inviteret til middag i mit nye hjem.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PLACEBO