', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Weekend

Tanker om bloggen

Jeg har gjort mig mange overvejelser inden jeg startede bloggen om hvad den skulle indeholde. Og det der i sidste ende fik mig til at oprette den, var at jeg er blevet international kontakt person for mit studie. Dvs. at jeg skal til nogle kongresser i løbet af året, og det vil jeg rigtig gerne dele med andre. Fordi det simpelthen er sådan nogle gode oplevelser man får. Derudover elsker jeg bare at rejse. Jeg har selv fulgt med i blogs i et par år efterhånden, og leget meget med tanken om at lave en selv. Men det er først nu jeg har fundet noget at kunne tilføje til blogland!
Selv læser jeg meget mode- og madblogs, som også er mine store interesser, og som min blog vil bære præg af når jeg ikke er ude og rejse. Det er meget nyt for mig at ligge dele af mit liv ud på nettet, men jeg håber at i, mine kommende læsere vil tage godt imod det.

Jakke – 2hand   Kjole – Zara   Støvler – Dr. Martens
Så er der også lige mit første dagens. Jeg skal have øvet mig noget mere med selvudløseren. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend