', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Tjekkisk aften

Work shops

Om dagen her på kongressen går tiden med symposier og work shops. Alle skal deltage til symposier, mens man kan vælge forskellige workshops, alt efter interesse, man skal typisk deltage minimum i 50% af de work shops der er. Til work shops går man mere i dybden med diverse emner, man er i hold på ca. 50 deltagere, hvorefter man bliver delt ind i mindre diskussions grupper. Jeg har været til to work shops ”Cases for Competetion” og ”Interprofessional Communication”. Til den første fik vi udleveret fire cases der omhandlede fejl procedurer på hospitaler, og derefter diskutere hvordan man kunne forhindre fejlene i hver case, og det andet handlede om hvor vigtig korrekt kommunikation er, hvordan man kommunikerer bedst med f.eks. en professionel eller en udenforstående, og vi fik nogle redskaber til at forbedre vores kommunikation.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjekkisk aften