', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Middag til en

Krible krable

Her den anden dag havde jeg og min mor hyggedag i København. Vi besøgte blandt andet Torvehallerne, vinduesshoppede og der røg skam også lige en lille samling biller med hjem. Billerne jeg købte er fra Tiger og Søstrene Grene, de havde også større kryb som edderkopper og skorbioner. Min grænse går nok ved edderkopperne, de ville nok nærmere skræmme mig mere end pynte på værelset. Min mor som er fra Thailand, fortalte også små historier om diverse kryb hun har prøvet at blive bidt af, hvilke der smager godt og at min mormor har haft en bille-farm. Det er simpelhen så fantastisk at kryb der bliver spist på den ene side af jorden bliver brugt som pynt på den anden side.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Middag til en