', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
Galla Night

Birmingham

I weekenden fik jeg ordentlig tid til at se og opleve Birmingham. Jeg brugte tiden på at slappe af, shoppe og smage rigtig engelsk mad. Det var tiltrængt at få lidt tid for mig selv efter sådan en intens uge, hvor alt var planlagt.
Shopping
Om lørdagen startede jeg med at tage forbi Bullring Market hvor der var masser af boder med alt mellem himmel og jord, jeg gik hovedsaligt efter genbrugstøj. Der var ikke det store udvalg af genbrugsboder, så jeg fortsatte jagten og fandt et par lækre genbrugsbutikker andre steder i byen. Af shopping muligheder er der også det kæmpe store Bullring Mall som både indeholder Selfriges, Debenhams, Forever 21 og masser af andre kæder. Jeg smagte også en engelsk pie med masser af gravy og baked beans fra den lille hyggelige café Urban pie.
Jeg endte med at købe en hel del og på billedet er et udsnit af det. Jeg købte hovedsaligt genbrugs skjorter, bluser, jakker og tasker, derudover to par jeans fra Cheap Monday, en vinter frakke fra TopShop og en masse andet.

Birmingham
I centrum af Birmingham ligger New Street Station, og det er også her at Bullring Mall og Market ligger. Birminghams varemærke er en tyr, som står placeret udenfor Bullring Mall, og det er her man kan shoppe løs i timevis. Der er masser af byliv i Birmingham, der er cafeer, barer og diskoteker som er placeret lidt udenfor det store shoppe mekka, her er bygningerne gammeldags og stemningen mere hyggelig og afslappet, det er også her China Town ligger, og det hotel jeg boede på.
Aston University
Under kongressen tilbragte vi meget tid på Aston University, det var her der var forelæsninger, workshops og GA’s. Det er et stort men rigtig hyggeligt universitet med masser af grønne områder, kantiner og en pub.
Jeg er nu hjemme efter den fantastiske kongres i Birmingham. Det næste event jeg skal til hedder Training Norden og foregår lige her i københavn. Der er en kursus weekend for de nordiske lande. Jeg glæder mig meget til at se nogle af dem fra kongressen igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galla Night